Vi vill bli fler

..alltså verkligen fler

Vi vill bli fler

Vemendo har haft ett mycket framgångsrikt 2017 och trenden fortsätter. Vi får en allt större efterfrågan på våra tjänster, både från nya och gamla kunder.

Därför söker vi nu flera nya medarbetare. Gärna dig som är engagerad och vill växa med oss men som inte har hunnit få den mångåriga erfarenheten ännu!

Din ansökan skickar du till info@vemendo.se

 Webbutvecklare

Du kommer att arbeta med hela systemets livscykel, från design, utveckling, implementation, förvaltning och support.

Du är antagligen bekant med allt eller delar av följande:

  • Microsofts infrastruktur, .NET
  • Microsoft Sql Server, T-SQL
  • C#, HTML, CSS, Javascript, Xml

 

Konsult - identitetshantering

Du kommer att hjälpa våra kunder med att flytta ut i molnet och att hantera utmaningen med säkerheten och användbarheten i den nya miljön.

Vi arbetar oftast med Microsofts infrastruktur Active Directory (AD) och Active Directory Federation Services (ADFS) men även Open Source-lösningar baserade på Linux, Apache och Shibboleth förekommer hos våra kunder. Du kommer få möjligheten att arbeta i teknikens framkant tillsammans med kollegor med hög spetskompetens och lång erfarenhet inom området.

Du har arbetat med eller är mycket intresserad av:

  • Microsofts infrastruktur (AD och ADFS)
  • Federeringstekniker och standarder såsom SAML 2.0, WS-federation och OAuth 2.0
  • Singel Sign On
  • Säkerhet för webbapplikationer
  • Nätverksteknik

Projektledare

Som projektledare på Vemendo arbetar du nära våra kunder. Det är du som är garanten för att kunden får det som är beställt och att det levereras i rätt tid.

Vi tror att du är kommunikativ i både tal och skrift, du är kreativ och leder gärna workshops. Du drivs av att vilja utveckla både vår kunds och Vemendos affärer.

Det är en fördel om du har en IT-teknisk bakgrund men vi tror att det viktigaste är att du är nyfiken, strukturerad och självgående.

Du har en relevant utbildning och du är insatt i något/några projektledningsverktyg.