Arla Foods Sverige, nöjd kund sedan många år!

Affärskritiskt ordersystem sedan 1997 - under ständig utveckling!

Peter Andersson, Project Manager, Arla Foods Sverige:

”Genom att komplettera vårt stora verksamhetssystem med en smart och flexibel orderportal har våra kunder fått tillgång till nya tjänster och ett smidigt ordersystem. Detta har minskat belastningen på orderavdelningen väsentligt, vilket har sparat tid för våra kunder och för oss.

Vemendo är en mycket bra sparringpartner och har bra analysmetod för att hjälpa oss med att definiera våra behov och tillföra sådant vi inte själva tänker på. De lyckas verkligen med att lyssna på verksamhetens krav och sedan omvandla det till en prisvärd, användarvänlig och funktionell IT-lösning.

Ordersystemet är affärskritiskt, fungerar inte det kan ingen beställa något. Support och förvaltning av systemet är därför också av avgörande betydelse. Även detta har fungerat föredömligt sedan starten varför vi gärna har förlängt samarbetsavtalen under åren. Hög tillgänglighet och snabb utryckning om det någon gång skulle behövas.

Vemendo har varit leverantör till oss sedan 1997. Till skillnad från många ”Stora” konsultföretag, är Vemendo mycket flexibelt och lätt att samarbeta med.

Jag kan varmt rekommendera dem! ”

Publicerat: 2017-10-24